Prodaja Seoska kuća, Chertsey, Quebec, Kanada, 390 Langelier

Prodaja - Cod. 35003

  • Tipologija: Seoska kuća
  • Područje: 133.97 m²
  • N° soba: 8
  • Kat: 3

Pravi mir u miru smješten na prestižnom 7. jezeru preciznije u zaljevu vraga, više od 300p. od obale, intimnih i osamljenih terena gdje možete uživati ​​u finskoj sauni i toplicama tijekom cijele godine, ne zaboravljajući malu sočicu u ledenim vodama jezera zimi i samo nekoliko koraka dalje. Ova prekrasna seoska kuća raspolaže s 3 st. na gornjim katovima i boudoir s 2 francuskog prozora s pogledom na terasu i galeriju s kojeg se pruža prekrasan pogled na vodu i kupaonicu sanjariti, staklenim tušem, Samostojeća kupka i plinski kamin, savršen za romantičnu večer.
U prizemlju se nalazi prostrana blagovaonica u staklenom krovu s grijanim podom, dnevni boravak s kaminom kamena kamena kamena kamena kamena i funkcionalna kuhinja opremljena plinskim štednjakom i svaka od tih soba još uvijek ima prekrasan pogled na jezero. Ne zaboravite dvostruku garažu gdje se nalazi impresivan dnevni boravak s bazenskim stolom i kućnim kinom, drvenim podom Jatoba i tušem u garaži. , svi dizajnirani odvojeno od prostora za automobile.
Sedmo jezero je dobro očuvani dragulj, gdje živjeti tu je praktički privilegija, živjeti u harmoniji i miru s prirodom na rubu ovog plovnog jezera (motor 9,9 HP max) s površinom od 1,4 km² i opsegom od 8,7 km, jezero je zasadeno nekoliko godina, mrljama i sivim pastrvama (jezerska pastrva) te nudi kristalno čistu vodu. Kvaliteta vode obavljena je iznimna ispitivanja, a nekoliko uzoraka potvrdilo je mogućnost korištenja vode za potrošnju. Okomita prozirnost jezera je 33 stopa, prema Odjelu za okoliš i njegova dubina doseže više od 130p ili čak do 140p u Devil's Bayu, savršeno mjesto za ronjenje. Udruga stanovništva poduzima sve napore kako bi sačuvao i očuvao kvalitetu ovog okruženja, te će vas pozvati da se pridružite i pridonijeti tome. Tražite omiljeno mjesto i ovdje je. + 800.000 USD CAD koji ulaže vlasnik!

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB